Je hebt besloten om onze hulp in te schakelen. En nu?
Wij snappen dat je van tevoren wilt weten wat het stappenplan is. Lisette legt het uit:


HET PROCES:

LOGO / HUISSTIJL (+ EVENTUELE WEBSITE)

 

1

ONTDEKKEN

Als je Lucky Cat Creations eenmaal hebt ingehuurd is het tijd om je huidige look en bedrijf te onderzoeken. Ik ga met jou om tafel zitten en we gaan het hebben over jouw visie op de toekomst van je onderneming (met behulp van een worksheet en creatief diepte-onderzoek), zodat ik zeker weet welke richting we op moeten. Met jouw input, begin ik een creatieve richting op te varen, afgestemd op jouw persoonlijke verhaal en stijl.

2

KIJKEN & VOELEN

Het ontwerpen gaat beginnen! Nu is het tijd voor jou om lekker achterover te zitten en te relaxen, want vanaf nu kan je het namelijk aan mij overlaten. In deze fase begin ik met het ontwerpen van jouw identiteit, de boodschap van jouw merk/bedrijf en (wanneer je dit ook hebt afgenomen) het ontwerpen van je website. Alles gebaseerd op het plan dat we samen hebben gemaakt in Fase 1.

3

ONTWERP

Woohoo! Hier komt het resultaat van al het harde werken: een design pakketje dat perfect is aangepast op jouw behoeften. Dit is ook het gedeelte waar er eventueel nog aanpassingen gemaakt kunnen worden. Als het design klaar is geef ik je een korte uitleg hoe je de bestanden toe kan passen (logo). Bij het afleveren van een website gaan we na het lanceren daarvan even samen zitten. Ik leg je dan kort uit hoe de ‘achterkant’ van je site werkt en welke functies jij kan gebruiken.

4

UITPAKKEN

Wanneer we eenmaal de laatste hand hebben gelegd aan jouw (opgepoetste) merk, lever ik alle bestanden die nodig zijn om het nieuwe uiterlijk van je bedrijf te delen met de rest van de wereld, en kan jij heerlijk achterover leunen en genieten wanneer de complimenten binnen komen stromen!

Onze doelen voor deze fase:
Helderheid • Richting • Begrip

Onze doelen voor deze fase:
Interpreteren • Vertalen • Creëren

Onze doelen voor deze fase:
Presenteren • Koppelen • Leren

Onze doelen voor deze fase:
Enjoy!


“OK, LEUK!”, DENK JE BIJ JEZELF. “MAAR WAT GAAT HET KOSTEN?”

Dat lees je hier!


We zijn bij deze uitleg uitgegaan van het ontwerp van een complete huisstijl en eventuele website. Bij sommige producten/diensten kan het werkproces anders zijn omdat het bijvoorbeeld minder uitbreid is als bovenstaande. Je mag altijd vragen hoe het precies zit met het product of de dienst die jij graag af wilt nemen.