Ik & jij

Matchen wij?

 

Voordat je iemand inhuurt is het heel belangrijk om te weten of je zakelijk gezien wel matched.
Daarom hier een klein hulpstuk om te zien of Lucky Cat Creations dé tool is voor jou en je onderneming.
Herken jij je in de beschrijving van hiernaast?
Dan zit je hier goed!

Over jou

De kans is groot dat je een redelijk gesettelde (misschien zelfs nieuwe!) ondernemer bent die begrijpt wat jouw onderneming speciaal maakt. Jouw onderneming is meer dan een hobby of een bevlieging, het is je passie. Je bent gek op je klanten en je houdt ervan om in controle te zijn van de manier waarop je werkt. Je bent een gelijke combinatie van hoofd, hart en een flinke ‘drive’ –  en je gebruikt deze combinatie voor de onderneming die je opgezet hebt.

Nu is het tijd om te zorgen dat jouw visuele merk identiteit (corporate identity) gelijk staat met het gedeelte van je onderneming dat al ‘kicking ass’ is. En dat is het punt waar Lucky Cat Creations om de hoek komt kijken.

Lucky Cat Creations werkt voor slimme ondernemers met een waardering voor details en een verlangen verder te komen. Als je op zoek bent om krachten te bundelen met een gewiekste en ontvankelijke ontwerper die zowel visueel inzicht als kennis over ‘branding’ heeft, dan ben je aan het juiste adres.


Over ons

Wij creëren o.a. originele merken en huisstijlen voor (creatieve) professionals en bedrijven die er uit willen springen met een look die past bij hun werk, stijl en verhaal.

Lucky Cat Creations is de creatieve studio van Lisette Rodenhuis > (grafisch) ontwerpster.
Lisette is in 2005 als grafisch vormgever afgestudeerd van haar opleiding Vormgever Reclame, Presentatie & Communicatie aan het CIBAP te Zwolle. Ze heeft in de ruim 10 jaar hierna veel ervaring opgedaan in de wereld van reclame, drukkerijen en uitgeverijen.

>> Lees hier meer over Lisette <<

We zijn kleurrijk, creatief en origineel. Heel soms zelfs een tikkeltje brutaal… omdat we houden van een lach!
Maar bovenal werken wij vol passie aan ons vak en doen we er alles aan om onze klanten te laten schitteren met de looks van hun bedrijf.
Onze diensten gaan verder dan alleen grafisch ontwerp, webdesign en illustraties. Bij ons krijg je een op jou en jouw bedrijf afgestemd advies, begeleiding in hoe je dit toe kan (laten) passen in jouw onderneming en kan je hierbij vertrouwen op onze ruime vakkennis.