20151218-menu-grid-LCC_01

Lucky Cat Creations is de creatieve studio van Lisette Rodenhuis > (grafisch) ontwerpster.
Lisette is in 2005 als grafisch vormgever afgestudeerd van haar opleiding Vormgever Reclame, Presentatie & Communicatie aan het CIBAP te Zwolle. Ze heeft in de ruim 10 jaar hierna veel ervaring opgedaan in de wereld van reclame, drukkerijen en uitgeverijen.
In 2010 lanceerde ze haar online cadeauwinkel Geisha Gifts en stopte ze met ‘het werken voor een baas’. Ondertussen liet ze het vormgeven niet met rust en besloot daarom in oktober 2013 Lucky Cat Creations op te richten.
“Ik realiseer mij dat grafisch ontwerpen in mijn bloed zit, ik kan er simpelweg niet zonder leven! Ik pak opdrachten het liefst meteen goed aan en werk graag met klanten die net zo enthousiast zijn als ik en er klaar voor zijn om grote veranderingen in hun bedrijf door te voeren.”


“Wanneer anderen blij worden van iets dat ik heb gemaakt. Dat is zo’n mooi gevoel!”


Nog meer weten over Lisette?

“Ik ben op 5 mei 1984 geboren in Marknesse en kom uit een gezin waar ik de middelste ben van 3 zussen. Via een kleine omweg (Emmeloord en Kampen) ben ik in 2007 in Lelystad komen wonen om in te trekken bij mijn man (we zijn getrouwd in 2014). Hij, Gildor, is kapper en heeft een eigen salon in Lelystad (Salon van Mourik). Samen zijn we het ‘personeel’ van 3 konijnen, waarvan er één standaard bij mij op kantoor zit. Verder hou ik van: thee, thee en nog meer thee, mooie stationery, 80’s hairmetal (liefst op LP) en mijn mini-bibliotheek van fantasyboeken.”

Lisette werkt met de programma’s van Adobe op haar iMac. Dankzij haar Wacom-tablet kan zij ook op het scherm zeer gedetailleerd werken/tekenen. Verder heeft ze nog een ouderwetse tekentafel staan (geërfd van haar vader) die ze gebruikt voor haar met de hand getekende illustraties.

Wil jij graag je eigen ontwerp van Lucky Cat Creations? Stuur een email naar info@luckycatcreations.nl of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

theeleut